Курячі котлети з плавленим сиром в клярі і в паніровці на сковороді

Смажені Курячі котлети з плавленим сиром в клярі і в паніровці на сковороді простий рецепт. Я довго думала і вирішила, що хочу зробити Вам приємно ПОДАРУВАТИ рецепт котлет просто так ❤️ взамін на вашу активність під цим відео 🙏 Цим шикарним рецептом зі мною поділився один дуже чудова людина.

Інгредієнти

на 1 кг м’яса ( 10 – 12 шт)
Куряче філе без кістки 1 кг
Плавлений сир «голландський» – 6 шт.
Масло вершкове – 200 гр.
Сіль і чорний перець
Консервовані гриби – 2 банки

Для панірування:
Батон «Новий» – 3 шт

Для кляру:
Яйця – 2 шт.
Молоко – 0,5 літр
Борошно – 200 гр. +-
на око беремо борошно і додаємо поступово , консистенцію я показала на відео
Сіль і перець

Для обсмажування:
Фритюр
Масло рослинне -3 л.

Курячі котлети з плавленим сиром в клярі і в паніровці на сковороді покроковий рецепт

1. 1. Відокремлюємо м’якушка хліба від твердої частини.
2. Подрібнюємо за допомогою блендера окремо і те і те.
Краще буде брати хліб не першої свіжості, чим твердіше хліб, тим краще панировка.

2. Для кляру:
1. Так само за допомогою блендера збиваємо яйця, молоко і борошно.
2. За смаком додаємо сіль і перец.

3. Для обсмажування:
1. Куряче філе незбиране гострим ножем поділяємо на тонкі слайсы .
2. Відбиваємо (головне не порвати м’ясо).
3. До широкого краю ставимо смужку плавленого сиру , вершкового масла , 1 чайну ложку грибов.

4. 4. Солимо , перчимо і закручуємо як голубці, закриваючи з двох країв.
5. Готові котлети фаршировані перешкодимо в холодильник/або в морозилку на 20 хвилин.
6. Далі обвалюємо котлетки в рідкому кляре.

5. 7. Перекладаємо в хрустяшую тверду паніровку, знову в рідку і в завещающем етапі в білий м’якуш.
8. Формуємо з усіх боків котлетки і витягуємо один бік , форму можна надавати будь-яку нам більше подобається така.
9. Готові котлети обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні ,повністю зануривши в масло.

6. Котлети подаємо гарячими і насолоджуємося ❤️

7. Приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇