Збитий фісташковий ганаш для торта

Як зробити Збитий фісташковий ганаш для торта рецепт простий. Цей ганаш – один з моїх улюблених. Він відмінно підійде для начинки печива, макаронів, для прошарку тортів, корпусних тістечок. Коротше, цілком і повністю універсальний) Один з його плюсів у тому, що він зовсім не віддає білим шоколадом. Іноді цей момент особисто мені дуже заважає і збиває, і крім всього, додає нудотності. З цим ганашем такого не станеться! Його я використовувала для прикраси фісташкових финансье, рецепт яких був нижче (використовувала тільки 1/2 порції).

Інгредієнти

ШОКОЛАД білий – 115гр
Какао масло – 10г
Вершків 33-35% – 150гр
Желатин 220блюм – 1 гр
Паста фісташкова (я використовувала десертну) – 30г
Глюкозний сироп – 15гр

Збитий фісташковий ганаш для торта покроковий рецепт

1. Желатин залити холодною водою і дати йому набрякнути. Какао масло розтопити і остудити до температури 45°, вилити його на шоколад. З’єднати вершки, сироп і пасту.
2. Нагріти їх до гарячого стану і вилити на шоколад і какао масло. Розпустити желатин і також вилити в шоколадну суміш. Дочекатися, поки шоколад растопиться.
3. Пробити масу блендером, накрити харчовою плівкою «в контакт» і стабілізувати в холодильнику 8-10 годин. Перед використанням ганаш збити до пружних піків 💚.