Суп з куркою, перцем, квасолею, морквою, картоплею і цибулею

РЕЦЕПТ СУПУ ВІД СЕСТРИ З АВСТРІЇ. Суп з куркою, перцем, квасолею, морквою, картоплею і цибулею простий рецепт домашній. Всі люблять курячий суп і курячий бульйон, але сьогодні я покажу вам рецепт курячого супу з квасолею. Це так смачно і ситно, що словами не описати.

Інгредієнти

5 курячих стегон
Цибуля – 2 шт
Морква – 2 шт.
Стебла кропу і петрушки (за бажанням)
Лавровий лист – 4 шт
2 столові ложки олії дхі або будь-якого іншого
Червоний перець – 1 шт
Часник – 2 зубчики
Картопля – 2 шт
Квасоля в томатному соусі – 400 р
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком
Сушений кріп + свіжий

Суп з куркою, перцем, квасолею, морквою, картоплею і цибулею покроковий рецепт

1. скласти В каструлю цибулю, моркву, курячі стегна, стебла кропу і петрушки (за бажанням). Лавровий лист – 2 шт. Залити водою. Посолити, варити на повільному вогні 40 хвилин. На маслі ґгі або на суміші масел (трохи вершкове + рослинна олія) обсмажити луковицу.

2. Додати морква, червоний перець, 2 зубчики часнику, картопля. Тушкуйте 10 хвилин на повільному вогні під кришкою. Курячий бульйон процідіть, відокремте м’ясо від кісток. В чисту каструлю налийте курячий бульйон, додайте трохи кипятка.

3. Викласти овочі, курку, Додати 2 лаврових листа, 400 г квасолі в томатному соусі, сіль. Кип’ятити на слабкому вогні 10 хвилин. Додайте чорний перець, сушений кріп за вкусу.

4. Готувати ще пару хвилин. Приємного апетиту і до зустрічі в нових рецептах!

Відео рецепт 👇