Зелений борщ з мясом, щавлем і яйцем

ЗЕЛЕНИЙ БОРЩ – мій рецепт, тому прошу не судити строго! 😊 ⠀ Думаю, хто давно зі мною, вже точно знають про моїх частих кулінарних експериментів! 😄 Як зробити смачний Зелений борщ з м’ясом, щавлем і яйцем рецепт простий. Ось сьогодні представляю вашій увазі один з таких результатів мого давнього експерименту, зелений борщ готую найчастіше саме так) ⠀ Коли готувала цей борщ в сторіс, то багато здивувалися, що я додала капусту і перепелині яйця… А от ви спробуйте, дуже смачно і незвично! 🤗 А своїм способом приготування можете поділитися в коментарях – завжди цікаво почитати)

Інгредієнти

Для приготування бульйону:
✅ 1 кг яловичини на кістці
✅ 2 цибулини
✅ 1 велика морква
✅ 4-5 л води
✅ сіль за смаком

Для приготування борщу:
✅ 1/2 качана капусти
✅ 1 цибулина
✅ 1 морква
✅ 3-4 картоплини
✅ пучок щавлю
✅ пучок кропу
✅ пучок петрушки
✅ перепелині яйця
✅ сіль, перець за смаком
✅ лавровий лист

Зелений борщ з м’ясом, щавлем і яйцем покроковий рецепт

1. Варимо яловичий бульйон зручним і звичним для вас способом. Далі готуємо овочі: капусту тонко шаткуємо, картоплю і цибулю нарізаємо кубиками, а моркву я нарізала невеликими брусочками (нарізка не принципова, все на ваш розсуд) ⠀

2. В невеликій кількості олії пасеруємо цибулю і моркву. З готового бульйону виймаємо всі овочі та м’ясо, додаємо капусту і картоплю. Доводимо майже до готовності, додаємо всю нарізану зелень і пасеровані моркву з цибулею. За 4-5 хвилин до готовності повертаємо в суп м’ясо, яке попередньо нарізали кусочками.

3. Доводимо борщ до смаку: додаємо сіль, лавровий лист і гострий перець (за смаком) Потім відразу по одному вводимо сирі перепелині яйця. ⠀ Чекаємо закипання, після закипання варимо пару хвилин і знімаємо каструлю з огня.

4. Даємо супу настоятися близько 10-15 хвилин і тільки потім подаємо. Перед подачею лавровий лист виймаємо з каструлі, він більше не потрібен. Подаємо до столу зі сметаною, свіжою зеленню і чорним хлібом – це дуже смачно!

Відео рецепт 👇