Гарбузовий суп пюре з вершками, квасолею і беконом

Як смачно зробити Гарбузовий суп пюре з вершками, квасолею і беконом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гарбузовий суп з квасолею і беконом. Різновид гарбузового супу-пюре, просто додамо трохи рослинного білка з квасолі

Інгредієнти

Гарбуз без насіння – 600 р
Часник – 1 головка
Квасоля в томатному соусі – 1 банка
Морква середня – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Бекон – 2 смужки
Бульйон/вода
Зелень
Сіль
Паприка солодка
Куркума
Перець
Оливкова олія

Гарбузовий суп пюре з вершками, квасолею і беконом покроковий рецепт

1. Гарбуз середнього розміру (або половину в залежності від розміру гарбуза) розрізати, насіння прибрати, змастити маслом, посипати сіллю і перцем. Розрізати впоперек головку часнику, змастити розрізи маслом, можна додати краплю меду. Викласти часник і гарбуз зрізами вниз на простеленный пергаментом противень.
2. Випікати в режимі конвекції при 170 С близько 40 хвилин (якщо часник приготується швидше, то вийняти його). У невеликій кількості олії обсмажити нашатковану цибулю до прозорості , додати терту моркву, обсмажити все разом. Вичистити гарбузову м’якоть з шкірки, викласти в блендер, часник видавити туди ж із шкірочки, туди ж додати весь томатний соус з банки з квасолею (квасоля не додавати!), цибулю і моркву. Додати трохи води або бульйону, сіль і перець за смаком, змолоти в блендері до гладкости.
3. Вилити в каструлю отримане пюре, додати частинами воду до потрібної густоти. Довести до кипіння. Майте на увазі, що за міру охолодження суп буде ставати гущі. Смужки бекону, викласти на суху розігріту сковороду, обсмажити по хвилині з кожного боку до золотистої скоринки, викласти на папір, щоб вбрався зайвий жир. У тарілку вилити 2 ополоника супу, смужку бекону, 2 ст. л квасолі, сметану або вершки для декорування. Зверху додати крупно помелений перець і зелень