Суп солянка з яловичих ребер, квашеної капусти і солоними огірками

Як смачно зробити Суп солянка з яловичих ребер, квашеної капусти і солоними огірками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні вирішив поділитися з вами своєю варіацією приготування солянки, беріть на замітку і у вас вийде ідеальний суп.

Інгредієнти

•Яловичі ребра – 700 р.
•Цибуля ріпчаста – 200 р.
•Морква – 130 р.
•Квашена Капуста – 250 р.
•Солоні огірки – 170 р.
•Зелень асорті – 20 р.
•Томатна паста – 2 ст. л.
•Томатне пюре – 100 мл
•Мариновані гриби – 150 р.
•Лавровий лист – 2 шт.
•Маслини і оливки – 70 р.
•Копчене м’ясо – 3 види – 500 р.
•Лимон 1/2 шт.
•Сметана жирна – для подачі.
•Цукор – 1 ч. л.
•копчена Паприка – 1 ч. л.
•Сіль, перець – за смаком.

Суп солянка з яловичих ребер, квашеної капусти і солоними огірками покроковий рецепт

1. З реберець видаляємо плівку і нарізаємо на шматочки. Підсмажимо до золотистої скоринки з двох сторін і заллємо 3 літри води. Доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні годину-півтора, періодично знімаючи пінку. Всі інгредієнти нарізаємо кубиками невеликого розміру, а квашену капусту обов’язково варто подрібнити, щоб не звисало з ложки.

2. Обсмажуємо цибулю до прозорості, після чого додаємо моркву і обсмажуємо разом ще 3 хвилини. Далі додаємо квашену капусту, ретельно все перемішуємо і заливаємо невеликою кількістю огіркового розсолу, нам необхідно загасити капусту, щоб позбутися від хрускоту, приблизно 10-15 минут.

3. В сковороду додамо томатну пасту, томатне пюре, копчену паприку і чайну ложку цукру, знову заллємо трохи розсолу і все перемішаємо. Додаємо мариновані огірки, мариновані опеньки і всі копченості. Все ретельно перемішуємо і готуємо на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Ми не обсмажуємо, а тримаємо все в досить гарячому виде.

4. Я віддаю перевагу окремо не обсмажувати копченості. Дістаємо яловичі реберця з уже готового бульйону і віддаляємо з кістки, нарізаємо на невеликі шматочки і повертаємо м’ясо в бульйон і відразу всі інші ингредиенты.

5. Додамо лавровий лист, кілька гострих перців і дамо супу покипіти 10 хвилин, як тільки зняли з вогню, додамо нарізану зелень і знову добре перемішати. Подаємо з часточкою лимона, сметаною і за бажанням можна присипати свіжою зеленью.

Відео рецепт 👇