Гарбузовий суп пюре з вершками і беконом

Як смачно зробити Гарбузовий суп пюре з вершками і беконом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це якийсь гастрономічне задоволення, не інакше 🔥 В основі запечені овочі, саме вони надають страві неймовірний смак. Готувати такий суп простіше простого👌

Інгредієнти

– курячий бульйон – 300 мл
– гарбуз (невелика, 500-600 г)
– морква – 2 шт.
– картопля – 2-3 шт.
– цибулю ріпчаста – 1 шт.
– вершки 20 – 30% – 150 мл
– бекон – 150 гр
– сіль, перець за смаком
– мелений імбир – 1/3 ч. л.

Гарбузовий суп пюре з вершками і беконом покроковий рецепт

1. Овочі нарізати на шматочки, викласти на пергамент, трохи полити оливковою олією і запекти 30 хвилин при 180°. Дістаємо овочі, запікаємо бекон.
2. Бекон викладаємо на пергамент і при температурі 190° запікаємо 10 хвилин до хрусткого стану. Запечені овочі викладаємо в каструлю, додаємо 200 мл бульйону і пробиваємо блендером.

3. Додаємо вершки і дивимося, якщо потрібно, ще додаємо бульйон до потрібної консистенції супу-пюре. Доводимо до кипіння. Додаємо спеції. Бекон додаємо порційно при подаче.