Найніжніший сирний кекс з журавлиною

Як смачно зробити Найніжніший сирний кекс з журавлиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ще один, який приготувати – вирішувати вам🥰

Інгредієнти

Борошно – 300 гр.,
Сир – 280 гр.,
Яйця (великі) – 3 штуки,
Цукор – 100гр.,
масло Вершкове (мяке) – 100 гр.,
Екстракт ванілі – 1 ч. л.,
Сіль,
Розпушувач – 15гр.,
Журавлина (я брала свіжий) – 100 гр.

Для прикраси:
Свіжа журавлина,
Яєчний білок – 1 штука,
Лимонний сік – 1 ст. л.,
Цукрова пудра – 100 гр.,
Ванілін.

Найніжніший сирний кекс з журавлиною покроковий рецепт

1. Збиваємо міксером вершкове масло, сіль і цукор протягом 2-3 хвилин. Далі додаємо сир і добре перемішуємо. Потім по одному додаємо яйця, виливаємо екстракт ванілі і продовжуємо працювати міксером. Після, просіваємо борошно, розпушувач і заважаємо лопаткою до однородности.
2. В кінці додаємо свіжу журавлину, перемішуємо, викладаємо у форму (я брала прямокутну силіконову) і ставимо випікатися в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин (готовність перевіряємо дерев’яною паличкою).
3. Для прикраси: Всі інгредієнти, крім журавлини збиваємо міксером приблизно 5 минут.
4. На остиглий кекс наносимо білковий крем, а кожну ягоду журавлини занурюємо в цукор і викладаємо зверху. Потім доповнюємо декор гілочками розмарину!