Шоколадне суфле з ряжанки і какао

Як зробити Шоколадне суфле з ряжанки і какао рецепт простий.

Інгредієнти

Кбжу на всю порцію:
184/15.3/8.1/12.2

Я розділила на дві порції 😋
92/7.7/4/6.1

260 мл -ряжанки 2,5%
5 гр – какао ( у мене знежирений )
7 гр -швидкорозчинного желатину
50 мл води
1 г Ваніліну
3 г -Маку( можна без нього)
Підсолоджувач

Шоколадне суфле з ряжанки і какао покроковий рецепт

1. Желатин змішуємо з водою і ставимо в мікрохвильовку і короткими імпульсами розчиняємо желатин в воде.
2. В ряжанку додаємо какао, ванілін і підсолоджувач, вливаємо желатин і на високій потужності блендером збиваємо, додаємо мак. Р
3. азливаем за формами і ставимо в холодильник до застигання, я залишала на ніч. Вранці прикрашаємо , у мене залишилася посипання з медовика.