Гриби Печериці з сметаною, майонезом і часником в духовці

Як смачно зробити Гриби Печериці з сметаною, майонезом і часником в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

400 г печериць
2 зубки часнику
2 ч. л. сметани
2 ч. л. майонезу
сіль, перець

Гриби Печериці з сметаною, майонезом і часником в духовці покроковий рецепт

1. Гриби відварити в добре підсоленій воді 10 хвилин. Шумівкою вийняти печериці з бульйону і ретельно обсушити. У мисці змішати майонез, сметану, подрібнений часник, перец.
2. Вкласти в соус гриби, добре перемішати, залишити хвилин на 15. Форму для запікання злегка змастити рослинним маслом. Мені попалися якісь особливо довгоногі гриби, я обрізала ножки.
3. Викласти у форму гриби головкою вгору, покрити залишками соусу. Запікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 °С (конвекція 180 °С) 20 хвилин до легкого рум’янцю. Смачно до очманіння!!! 😋