Свинина тушкована з фруктовою ноткою

Як смачно зробити Свинина тушкована з фруктової ноткою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

4 свинячі відбивні (корейка)
4 тонюсеньких скибочки бекону (балик, шинка…)
сухий часник, паприка
сіль, перець
2 ч. л. сливового повидла
1 червона цибулина
1 ст. л. рослинного масла
1 яблуко 100 р
~ 300 мл будь-якого бульйону (використовувала розчинна)
паприка, сухий часник
сіль, перець

Свинина тушкована з фруктовою ноткою покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати кубиками як можна дрібніше, перетерти з дрібкою солі, цукру і крапелькою оцту. М’ясо тонко відбити, посолити, поперчити, посипати сухим часником. Змастити відбивні сливовим повидлом, посипати цибулею, викласти зверху скибочку бекона.

2. Скрутити відбивні в рулетики або просто скласти навпіл і скріпити зубочистками. У сковороді розігріти рослинне масло і обсмажити м’ясо до рум’яної скоринки. Додати залишився цибулю, натерте на дрібній тертці яблуко, порошок солодкої паприки.

3. Влити бульйон і тушкувати на маленькому вогні під кришкою до готовності м’яса (мені вистачило 30 хвилин). Якщо хочете, підливку можна загущатися. Видалити зубочистки і подавати з будь-яким гарніром. Смачно до одуру!!!