Смажена яловичина з соєвим соусом по азійськи на сковороді

Смажена яловичина з соєвим соусом по азійськи на сковороді рецепт простий! мені дуже сподобався цей рецепт! готується легко і якраз для тих хто просив приготувати щось крім курки!

Інгредієнти

450 гр яловичини (у мене стейк, беріть будь, більш філейний)
2 ст. л кукурудзяного крохмалю
сіль
перець
2 зубчики часнику
1 ч. л дрібно нарізаного імбиру
зелена цибуля
2 перчика чилі
100 мл соєвого соусу (краще купувати з низьким вмістом солі)
50 мл води
2 ст. л цукру
1 ч. л рисового оцту
*і може ще трохи крохмалю, якщо соус не буде густіти

Смажена яловичина з соєвим соусом по азійськи на сковороді покроковий рецепт

1. яловичину нарізаємо на тонкі смужки, додаємо крохмаль і добре перемішуємо. обсмажуємо яловичину на оливковій олії на сильному вогні до скоринки. знімаємо яловичину з вогню. додаємо у ту ж сковорідку ще трохи оливкової олії і обсмажуємо дрібно нарізаний імбир, часник і перчики чили.

2. для соусу змішуємо соєвий соус, воду, рисовий оцет, цукор і добре перемішуємо. додаємо соус до імбиру з часником і доводимо до кипіння. додаємо зелений лук – перемешиваем.

3. додаємо яловичину – перемішуємо і тушкуємо до загустіння соусу. якщо соус не густіє – трохи посипаємо кукурудзяним крохмалем і знову тушкуємо. подаємо з рисом!

Відео рецепт 👇