Запечені крильця в кисло солодкому соусі з кетчупом в духовці простий рецепт. Сьогодні простий і такий смачний п’ятничний вечерю 🤗
Інгредієнти
курячі крила 1,200
Для соусу:
Кетчуп томатний 300гр (у мене кисло-солодкий)
Соєвий соус 4 ст л
копчена Паприка 1 ст л
Цукор 1 год л
Суміш перців за смаком, перець Чилі (мелений) обов’язково 👌
Рослинна олія
Кунжут
Запечені крильця в кисло солодкому соусі з кетчупом в духовці покроковий рецепт
1. Крила помити, обсушити. Для соусу все змішати, залити крила, перемішати, залишити при кімнатній температурі на 2 часа.
2. Далі викласти крила на застелений папером для випічки противень.
3. Посипати кунжутом і випікати при 180С хвилин 30-40.