Спагетті Паста Карбонара з беконом, вершками і часником

Як зробити смачні Спагетті Пасту Карбонара з беконом, вершками, жовтком і часником рецепт простий.

Інгредієнти

▪️Бекон – 80 гр
▪️Спагетті – 200 гр
▪️Часник – 2 зуб
▪️Вершки – 50-70 мл
▪️Жовток – 2 шт
▪️Пармезан – 50гр

Спагетті Паста Карбонара з беконом, вершками і часником покроковий рецепт

1. Спагетті відварюємо в солоній воді. Для соусу змішуємо 2 курячі жовтки, вершки і сир, натертий на дрібній тертці. Перемішуємо, але не взбиваем.
2. Бекон і часник нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо без додавання масла.
3. Викладаємо спагетті, вливаємо соус і швидко перемішуємо. Знімаємо з плити і подаємо до столу.

Відео рецепт 👇