Креветки на сковороді з соусом барбекю BBQ

КРЕВЕТКИ, від яких складно відірватися. Креветки на сковороді з соусом барбекю BBQ простий рецепт домашній. Є страви, які можна приготувати дуже швидко (при наявності всіх інгредієнтів😅), і дуже смачно! Такі креветки гостям гріх НЕ запропонувати😁 неодмінно зацінять🙌🏻🙌🏻 Не розкривайте відразу всі секрети приготування, нехай посмакуют отримане гастрономічне задоволення.

Інгредієнти

Для соусу:
1/3 склянки соусу барбекю (BBQ)
1/3 склянки коричневого цукру
1 ст ложка гострого соусу срирача (можна не додавати і просто додати трохи більше перчика Чилі)
1 ст ложка рисового оцту
2 чайні ложки часнику прес
1 ст ложка меду

1,5 ст ложки вершкового масла
1/4 год л гострого перцю Чилі (пластівцями)
1 ст ложка петрушки мелкопорубленной

500 грам креветок чищених
3/4 склянки кукурудзяного крохмалю
1/4 год л солі
1/4 год л чорного перцю
2 яйця
1/4 л ч л солі
1/4 л чорного перцю
Соняшникова рафінована олія для смаження

Зелена цибуля і кунжутне насіння

Креветки на сковороді з соусом барбекю BBQ покроковий рецепт

1. Спочатку приготуємо соус, для цього беремо сковороду невеликого розміру, кладемо в неї всі інгредієнти для соусу: соус BBQ, срирача, цукор, мед, рисовий оцет, часник. Все перемішуємо і доводимо на середньому вогні до закипання і даємо 5 хвилин покипіти, соус повинен загуснути слегка.
2. Як тільки соус загус, знімаємо з вогню і додаємо перець Чилі, вершкове масло і петрушку, перемішуємо і знімаємо з вогню. беремо 2 миски. В одну викладаємо кукурудзяних крохмаль, додаємо 1/4 чайної ложки перцю і солі, перемешиваем.
3. В іншій мисці збиваємо яйця і додаємо 1/4 чайної ложки солі і перцю. Беремо каструлю алюмінієву бажано, наливаємо олію на 6-7 см і ставимо на вогонь. Розігріваємо до температури 180 градусів. Відмінно якщо у вас є термометр. Беремо креветку занурюємо в яєчну суміш, стряхиваем надлишки і обвалюємо в крахмале.
4. Кидаємо в розігріте масло. Теж саме робимо з іншими креветками, поки не покриєте все дно. Смажимо у фритюрі приблизно 5 хвилин до золотистого кольору. Дістаємо шумівкою на тарілку, застелену паперовою серветкою, щоб стекли надлишки масла.
5. Потім повторюємо всю процедуру з рештою креветками. Перед подачею розігріваємо соус і кидаємо в нього готові креветки. Перемішуємо, тримаємо на вогні пару хвилин і знімаємо. Викладаємо в блюдо для подачі посипаємо порізаною зеленою цибулею і кунжутним семечками.