Домашні тефтелі з фаршу з булгуром на сковороді

Як смачно зробити Домашні тефтелі з фаршу з булгуром на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

▫️Яловичий фарш – 500г
▫️Рис – 50г
▫️Цибуля – 1шт
▫️Морква – 1шт
▫️Помідори – 2 середніх
▫️Томатна паста – 1ст.л
▫️Крохмаль кукурудзяний або борошно – 1ст.л
▫️Спеції, вершкове масло, сіль
▫️Зелень (кінза)
▫️Булгур – 250г

Домашні тефтелі з фаршу з булгуром на сковороді покроковий рецепт

1. Для тефтелькою: в миску, додаємо яловичий фарш, солимо, перчимо, додаємо сирий рис, перемішуємо в однорідну масу. Обов’язково вимісити фарш, щоб краще тримали форму 👌 В розігріту сковорідку додаємо масло , дрібно нарізану цибулю ,морковь.

2. Обсмажуємо часто помішуючи на середньої потужності разом зі спеціями (паприка, чорний перець, сухий часник, хмелі сунелі) до золотистого кольору цибулі. Приблизно 5-7 хвилин. Далі Додаємо очищені від шкірки помідори (це робиться наступним чином: роблю надрізи хрест на хрест на 🍅 і заливаю окропом)
3. У склянку додаю томатну пасту, крохмаль і заливаю водою , відправляю до засмажки, як закипіло, відправляю тефтелі і накриваємо кришкою і варимо до готовності, приблизно 20 мин.

4. Паралельно відваримо гарнір (в моєму випадку це Булгур). Але ви можете зробити абсолютно будь-який гарнір, підійде все 😄 Пюре, макарони, гречка, рис і т. д •В кінці посипаємо вашої улюбленої зеленью.