Ліниве мясо яловичини з грибами і овочами

Як зробити Ліниве м’ясо яловичини з грибами і овочами рецепт простий.

Інгредієнти

Яловичина 500-700 гр
Цибуля 1 шт
Морква 1 шт
Часник 3 зубчики
Стебло селери 2 шт
Печериці 150 гр
Лавровий лист
Сіль
Перець
Ароматні спеції

Інгредієнти можна змінювати, додавайте те що любите або те що є.

Ліниве м’ясо яловичини з грибами і овочами покроковий рецепт

1. Дуже простий рецепт для тих хто не любить або не вміє готувати з серії – Закинув і чекай. Готувати можна в каструлі, пательні або мультиварці. Поїхали. Закладаємо В каструлю нарізану цибулю, потім яловичину невеликими кусочками.

2. Зверху за бажанням замочений нут, нарізану морква, стебло селери, 3 зубчики часнику і печериці. Заливаємо половину склянки води, кладемо лавровий лист, закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися 1,5 часа.

3. Потім додаємо сіль, перець, спеції, перемішуємо і знову залишаємо тушкуватися приблизно 30 хвилин, а краще годину. М’ясо виходить дуже м’яким і сочным.

Відео рецепт 👇