Даргинский хінкал листковий

Як зробити Даргинский хінкал листковий простий рецепт.

Інгредієнти

🔸Молоко-500 мл
🔸Сіль – 1,5 ч. л.
🔸Дріжджі – 1 ст. л.
🔸Борошно – 900 – 1000 гр. (приблизно)
🔸Рослинне масло – для змазування.

Даргинский хінкал листковий покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо сіль, дріжджі і борошно. Замішуємо м’яке тісто і ділимо на невеликі кружечки. Накриваємо зверху і даємо піднятися 15-20 хвилин. Розкачуємо один гурток і змащуємо рослинне масло.

2. Збираємо в рулетик, нарізаємо на невеликі шматки і зверху прижавливаем. Накриваємо хинкалы зверху пакетиком і кухонним рушником. Даємо піднятися 25 мирут.

3. Мантышницу змащуємо олією і викладаємо хінкал, залишаючи велику відстань між один одним. Варимо в мантоварке 20 хвилин. Подаємо з м’ясом, вареною картоплею і часниковим соусом.

Відео рецепт 👇