Ліниві голубці з фаршу, капусти, рису і яйця

Ліниві голубці з фаршу, капусти, рису і яйця простий рецепт.

Інгредієнти

Фарш (у мене індичка) – 450 р
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт
Часник – 2 зубчики
Капуста – 200г
Рис в сухому вигляді – 40 р
Яйце – 1 шт
Сіль, перець

Сметана – 200 г
Вода – 100 г
Томатна паста – 1 ч. л.
Кріп

Ліниві голубці з фаршу, капусти, рису і яйця покроковий рецепт

1. Рис відваріть до готовності. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю наріжте дрібними кубиками, часник дрібно нарубаєте, тонко нашаткуйте капусту. Розігрійте духовку до 180 градусів. У глибокій сковороді на рослинному маслі обсмажте цибулю, моркву і чеснок.

2. Потім додайте капусту і тушкуйте до готовності. Приправте сіллю і перцем. Змішайте фарш, рис, тушковану капусту, яйце, сіль, перець. Перемішайте. Сформуйте котлети і перекладіть їх у форму для запекания.

3. Для соусу змішайте сметану, воду, томатну пасту і нарізаний кріп. Залийте соусом ліниві голубці. Поставте в духовку на 30-35 хвилин. Подавайте з картопляним пюре і сметаной.

Відео рецепт 👇