Бамія турецьке блюдо як готувати

Бамія турецьке блюдо як готувати на сковороді простий рецепт. Чули про такий смакоті що-небудь? 😋 Це таке однорічна трав’яниста рослина, овочева культура 🥒. Сьогодні я хочу поділитися з Вами своїм рецептом приготування тушкованою Бамії:

Інгредієнти

дивіться нижче

Бамія турецьке блюдо як готувати покроковий рецепт

1. В глибоку сковорідку наливаю рослинне масло без запаху і ставлю на вогонь 🔥 Нарізаю цибулю (багато) і кілька зубчиків часнику, додаю в сковороду з розігрітим маслом, солю. Помішуючи обсмажую до прозорості й додаю спеції – карі мікс буде ідеально, на мій вкус.
2. Але так само можна додати будь-які други спеції, які Вам подобаються. Потім додаю нарізаний помідор 🍅, перемішую. Слідом за помідором додаю бамію і залишаю гаситися на повільному вогні. Не забуваю періодично помішувати. Пробую. Якщо потрібно додаю ще сіль і специи.

3. Бамія повинна поміняти колір – потемніти, стати м’якими і злегка тріснути – це значить все! Готово! Після того, як бамія готова, за 3-5 хвилин до зняття з вогню я додаю в неї дрібно порубаний імбир, часник і кинзу (в цей раз кінзи не було), але це ані трохи не зіпсувало блюдо 😜