Мясо по капитански зі свинини з картоплею в духовці

Як смачно зробити М’ясо по капитански зі свинини з картоплею в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. А пам’ятаєте як в дитинстві було? Це блюдо в нашій сім’ї було святковим і готували його рідко, бо треба було відбивати м’ясо і взагалі готувати клопітно, ну мені так раніше здавалося 😅🤪
ОСОБЛИВО це блюдо любили на НГ 🎄🎄🎄

Інгредієнти

на 5-6 порцій:

Свинина 0.5 кг (для відбивні краще взяти карбонат, зручно нарізати і про бивать)
Картоплю 700-800 гр
Цибуля 2 великих
Сир 100 гр
Майонез 100 гр
Сіль, перець

М’ясо по капитански зі свинини з картоплею в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо нарізаємо товщиною в 1 см і відбиваємо до “прозорості”, цибулю кільцями, картоплю тонкими слайсами (я це роблю на тертці для “чіпсів”).

2. цибулю Викладаємо на деко, зверху отбивны, солимо, перчимо, картопля подсоленый.

3. І ще трохи цибулі, тертий сир і майонез, який я трохи розбавляю водой.

4. Що б було зручно розподілити і він під час запікання проник у всі шари блюда.

5. Випікаємо в духовці при 160°С близько 1 часа.

Відео рецепт 👇