Мясні кульки з локшиною в томатному соку

М’ясні кульки з локшиною в томатному соку простий рецепт.

Інгредієнти

-яловичина 1 кг
-шматок хліба можна замочити в молоці
-сіль, перець, паприка
За бажанням у фарш додати цибулю, яйце або картоплю.
-локшина гнізда (скільки поміститься в сковороді)
-томатна паста 2 ст. л

М’ясні кульки з локшиною в томатному соку покроковий рецепт

1. відбити Фарш, наліпити кульки, обсмажити на рослинному маслі з усіх боків до рум’яності, перекласти в тарілку. На цьому ж маслі обсмажити томатну пасту, залити окропом, посолити, повернути м’ясні кульки обратно.

2. Далі додаємо локшину, якщо вода повністю локшину не покриває, тоді ще трохи окропу добавить.

3. Накриваємо кришкою, варимо до готовності локшини, як зазначено на упаковці. Подавати з запалі з жару 🔥 Це ну дуже смачно 🤤

Відео рецепт 👇