Домашня ковбаса Купати

Як зробити домашню ковбасу Купати рецепт простий. Сама смачна і соковита ковбаса, який я пробувала 🤤 Смачніше ніж у магазинах, я вас запевняю. Обов’язково спробуйте, більше не будете купувати магазинні👌

Інгредієнти

Фарш- яловичина,свинина-500 р
1 цибулина
3-4 зубчики часнику
Зелень-кінза
Коньяк-50 мл
Червоний, чорний перець
Кмин
Мускатний горіх
Кориця-0,5 год/л
Щіпка гвоздики
Кишки свинячі

Домашня ковбаса Купати покроковий рецепт

1. М’ясо прокрутити через м’ясорубку, приправити, додати всі зазначені інгредієнти і замішувати добре, до однорідності. Фарш не повинен стати дуже мокрим. Якщо свинина не жирна, додавайте сало. Підготуйте кишки. Куплені в магазині заготовки зазвичай не вимагають (у мене були магазинні)

2. А якщо не готові, то треба добре промити і замочити на кілька годин. Начиніть кишки підготовленим фаршем. Це можна зробити за допомогою м’ясорубки (як я) або вручну. У такому випадку знадобиться воронка. Можна скористатися кондитерським шприцом або обрізаним горлечком пластковой бутылки.

3. Перш ніж наповнювати кишку, зав’яжіть її кінчик. То ж зробіть, коли ковбаска буде готова. Наколіть її голкою. ✅Готові КУПАТИ я посмажила. Такі соковиті ковбаски, я вперше пробувала 😍👌🤤

Відео рецепт 👇