Мясо по французьки з курки в духовці з картоплею, грибами і сиром

М’ясо по французьки з курки в духовці з картоплею, грибами і сиром простий рецепт. Обов’язково спробуйте приготувати, обіцяю ви будите задоволений.

Інгредієнти

✅600 гр. Філе курки
✅2 шт. Цибулі
✅5-6 шт. Картопля
✅1 банку конс.гриби
✅4 ст. л майонезу
✅300 гр. Моцарели
✅Сіль, червоний перець, чорний перець, паприка солодка все за смаком

М’ясо по французьки з курки в духовці з картоплею, грибами і сиром покроковий рецепт

1. Заздалегідь філе відварити і розділити на волокна, окремо посмажити цибулю з грибами до золотистого цвета.

2. Картоплю нарізати кругло, додати сіль, спеції і майонез змішати все і викласти на деко, зверху цибулю з грибами далі курку і намазати сметаною або рясної майонезом.

3. Посипати сиром і відпарити в духовку на 20-25 хвилин. Приємного аппетита.

4. Це дуже смачно, радуйте себе і своїх близких.

Відео рецепт 👇