Лимонний крем ганаш на білому шоколаді для торта

Як смачно зробити Лимонний крем ганаш на білому шоколаді для торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Вершки 33% – 200 г
Вершкове масло – 70 г
Білий шоколад – 400г
Лимонний сік – 60 г

Лимонний крем ганаш на білому шоколаді для торта покроковий рецепт

1. Шоколад імпульсами розтопити в мікрохвильовці, остудити до 30 градусів. Вершки в окремому посуді теж імпульсами розтопити в мікрохвильовці до 30 р. Вершки вилити на шоколад, перемешать.
2. До них додати вершкове масло кімнатної температури (30 градусів), лимонний сік такої ж температури і все пробити блендером до однорідної консистенции.

3. Прибрати в холодильник на ніч потім збити міксером ганаш поступово збільшуючи швидкість, головне не перебити, щоб вершки не расслоились.