Десерт Анна Павлова тістечка

Як смачно зробити Десерт Анна Павлова тістечка простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дивовижно смачний і ніжний, просто тане в роті!

Інгредієнти

Меренга:
🔹яєчні білки 5 шт
🔹цукор 250 г
🔹кукурудзяний крохмаль 20 р
🔹сік лимона 1 год/л

Для крему:
🔹вершки 33% – 250 мл
🔹сирний сир – 60 г
🔹цукрова пудра – 30 г

Десерт Анна Павлова тістечка покроковий рецепт

1. Попередньо відокремте білки від жовтків, намагаючись, щоб білки не потрапило ні краплі жовтка. Посуд, в якій будуть збиватися білки, повинна бути чистою, без крапельок води. Якщо що-то з цих умов буде порушено, білки не взобьются в піну. Далі до білків додаємо цукор і ставимо на водяну баню.

2. Постійно перемішуємо до розчинення цукру. Як цукор розчиниться, знімаємо з водяній бані і починаємо збивати на максимальній швидкості до твердих стійких піків. (Я збивала 15 хв) Потім додаємо кукурудзяний крохмаль і сік лимона, і збиваємо ще 1-2 хвилини. Меренга готова. Перекладаємо меренгу в кондитерський мішок і відсаджуємо 9 однакових кошиків на відстані один від одного, адже в процесі кошики трохи розійдуться вширь.

3. Відправляємо меренгу в попередньо розігріту до 150° духовку, потім відразу ж зменшіть температуру до 90° і підсушуйте 1,5-2 години. Для крему збиваємо всі інгредієнти до стійких піків і крем готовий. Прикрашаємо кремом остиглі кошики, зверху викладаємо ягоди (всередині теж можна додати кислі ягоди) Приємного апетиту