Новорічні шишки шоколадні з мигдалем

Як смачно зробити Новорічні шишки шоколадні з мигдалем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Шоколадний ганаш:
250 гр темний/молочний шоколад
100 гр кокосові вершки

— мигдальні пелюстки

Новорічні шишки шоколадні з мигдалем покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити на паровій бані. Якщо кокосові вершки холодні, підігрійте їх до кімнатної температури, або до теплого стану. В розтоплений шоколад викладіть вершки, пробийте занурювальним міксером до однорідної консистенции.
2. Накрийте харчової плівкою в контакт. Приберіть в холодильник для стабілізації на 1 годину або на ніч. Після стабілізації ганаш буде досить щільним, дайте йому трохи постояти при кімнатній температурі, він стане мягче.
3. Потім пробийте занурювальним міксером до м’якої однорідної маси. Перекладіть в кондитерський мішок. Щоб рівніше відсадити ганаш, краще використовувати насадку «коло». Якщо насадки немає, то можна відсадити ганаш і просто, відрізавши від мішка кончик.

4. Отсадите ганаш у вигляді стовпчиків, в них вставити мигдальні пелюстки. Потім шишки краще прибрати в холодильник на 15 хвилин, ганаш стане тверже.
5. Шишки можна залишити в такому вигляді, а можна покрити шоколадом. Готово! Зберігати в холодильнику до 7 днів. У морозилці 3 месяца.