Мигдальне печиво з жовтками і цедрою апельсина

Як зробити Мигдальне печиво з жовтками і цедрою апельсина рецепт простий у духовці.

Інгредієнти

250 гр мигдалю або мигдальної муки
85 гр цукрової пудри
3 жовтки
1 ст. л. розтопленого вершкового масла
Цедра половини апельсина або лимона
1 ч. л. розпушувача
1 ч. л. ванільного цукру
Маленька щіпка солі
Цукрова пудра для обсипання

Мигдальне печиво з жовтками і цедрою апельсина покроковий рецепт

1. Якщо готуєте з мигдалю, то поміщаємо в блендер: мигдаль, цукрову пудру і вершкове масло. Добре перебиваємо. Додаємо інші інгредієнти і замішуємо тісто руками до однорідності. Якщо готуєте з мигдальної муки, то поміщаємо відразу всі інгредієнти в миску і замішуємо тесто.

2. Залишилося скачати кульки. Я робила невеликі, чайна ложка з горбком. І щедро обвалюємо в цукровій пудрі. Викладаємо на деко, застелене пергаментом. Придавлюємо кульки рукою або склянкою з плоским дном.

3. Випікати в духовці 15-25 хвилин при 180 градусах. До золотистого кольору, час залежить від розміру печива. Готове печиво трохи м’яке в центрі. Після остигання вона затвердеет.

Відео рецепт 👇