Муссовый торт Манго Шоколад з бісквітом

Як смачно зробити Муссовый торт Манго Шоколад з бісквітом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ще спробувала полуничний шоколад – також смачно 🤤 а взагалі – як зберетеся , обов’язково замовляйте ще їх карамельний шоколад – це ❤️.

Інгредієнти

Торт на форму 18 см . Вага невідомий (забула 🙈)
Підходить під будь-які муссовые Форми , але перерахунок потрібно робити самим.

Бісквіт:
1 яйце
50 грам цукру
30 грам сметани
20 грам вершкового масла
20 грам молочного шоколаду з манго
40 грам пшеничного борошна
5 грам какао
2,5 грама розпушувача

Намелака:
100 грам молочного шоколаду з манго
35 грам вершкового масла
85 грам вершків 33%
2 г желатину (замочити в 8 грамах води)

Конфі:
120 грам пюре манго
60 грам свіжого шматочками
20 грам цукру
2 г пектину NH

Мус:
250 грам білого шоколаду
250 грам вершків 33%
200 грам пюре манго
100 грам йогурту
8 грам желатину (замочити в 30 грамах води)

Муссовый торт Манго Шоколад з бісквітом покроковий рецепт

1. Бісквіт:
Яйце збиваємо з цукром в пишну масу, додаємо сметану. Масло розтоплюємо , в гарячому розводимо шоколад – виливаємо до загальної маси , просіваємо борошно , розпушувач , какао , об’єднуємо. Випікаємо при температурі 165 градусів 20-30 хвилин, загорнути в плівку, охолоджуємо. Після зрізаємо верхушку.

2. Намелака:
Вершки нагріваємо, розводимо в них желатин, виливаємо на шоколад з маслом, об’єднуємо. Виливаємо на бісквіт (обов’язково знизу ізолюємо плівкою і фольгою дно)

3. Конфі:
Пюре ставимо на вогонь, додаємо пектин змішаний з цукром , кип’ятимо пару хвилин, додаємо шматочки манго і виливаємо у форму 14 см, замораживаем.

4. Мус:
Пюре нагріваємо, розводимо в ньому желатин , виливаємо на шоколад, об’єднуємо, додаємо йогурт з холодильника. Паралельно збиваємо вершки до м’яких пік, об’єднуємо обидві маси. Виливаємо у форму, на дно якої виклали начинку.

5. Збираємо догори дном. Заморожуємо мінімум 10 часов.

6. Готово!

Відео рецепт 👇