Японський десерт, пудинг з кастелла бісквітом

Готуємо смачний японський десерт, пудинг з кастелла бісквітом рецепт. В цей раз я приготувала десерт, який поєднує в собі торт пудинг і торт кастелла. Я думаю, що це трохи складний рецепт для новачків. Це мій улюблений смак. Цей рецепт складно приготувати, тому зверніть увагу на наступні чотири речі. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури, Закип’ятити молоко, Заливати окропом.

Інгредієнти

На 4 склянки (200 мл):

50 г цукру
20 г води
Гаряча вода 20 р

Маскарпоне 160г
70 г цукру
Молоко 250 р
Яєчний жовток 1
3 яйця
ваніль

2 яєчних білка
1 жовток
Цукор 45 р
Борошно 45г
Молоко 15 р
Вершкове масло 15 г

Запікати на водяній бані 160 градусів 40 хвилин

Японський десерт, пудинг з кастелла бісквітом покроковий рецепт

1. Яйця і маскарпоне слід використовувати кімнатній температурі. Замість маскарпоне можна використовувати вершковий сир. Змішати з киплячим молоком. Доведіть яйця і маскарпоне до кімнатної температури і додайте кипляче молоко.

2. Приготуйте тісто для торта кастелла. Поступово додайте цукор. Додайте борошно двома порціями. Змішайте тепле молоко і масло. Викладіть тісто кастелло зверху. Зробіть водяну баню. Додайте кипяток.

3. Якщо потрясти кастеллу, поки вона гаряча, вона не засохне. Будьте обережні, гаряче скло. Коли він охолоне до кімнатної температури, охолодіть його в холодильнике.

4. Вилийте еспрессо в торт кастелла. Звичайно, це смачно і без эспрессо.