Торт Три Шоколаду Темний, Молочний та Білий

Як смачно зробити Торт Три Шоколаду Темний, Молочний і Білий простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Діаметр 16-18 см

Шоколад (темний, молочний, білий) по 100гр кожного виду
Вершки 33%-600 гр (по 200 гр на кожен шар)
Желатин-24 г (по 8 гр на кожен шар)
Вода-150гр (по 50 гр на кожен шар)
Цукор-150гр (по 50 гр на кожен шар)
Жовток яєчний С0-3шт (по 1 на кожен шар)
Молоко-240 гр (по 80 гр на кожен шар)
Бісквіт шоколадний 1 корж 2-3 см

Торт Три Шоколаду Темний, Молочний і Білий покроковий рецепт

1. Шоколад 100гр отвешиваем в миску. Желатин 8 гр заливаємо водою 50гр і залишаємо набухати. Жовток змішати з цукром 50гр. Молоко 80гр наливаємо в каструлю або сотейник і ставимо на плиту, нагріваємо до кипіння, але не кип’ятимо!
2. Гаряче молоко виливаємо на жовток з цукром, постійно помішуючи, як влили все молоко, переливаємо суміш назад в каструлю і варимо до легкого загустіння або 85 градусів! Виливаємо заварную основу на шоколад через ситечко і перемешиваем.
3. Вершки 200гр ставимо збиватися до стану станув морозива, як тільки слід від віночка виразно видно вершки взбились! Набряклий желатин ставимо в мікрохвильовку на 10 сек і виливаємо в шоколад, перемішуємо. Всю масу виливаємо у збиті вершки і перемішуємо лопаткою!
4. Збірка: На підкладку капаємо краплю Мусу, викладаємо корж, загорнути корж ацетатної плівкою і фіксуємо кільцем, виливаємо перший шар Мусу на бісквіт і прибираємо в холодильник! Будьте уважні, перед вливанням другого шару Мусу, перший повинен схопитися, щоб ваші шари не змішувалися!
5. Повторюємо всі попередні дії ще 2 рази, замінюючи шоколад! Спочатку шар темного, потім молочний і останній білий шоколад! Готовий торт стабілізуємо в холодильнику не менше 4-6 годин! Цей торт можна заморожувати, розморожуємо торт в холодильнику!

Відео рецепт 👇