Фаршировані гриби печериці з сиром, морквою і цибулею в духовці

Як зробити фаршировані запечені гриби печериці з сиром, морквою і цибулею в духовці простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Печериці 500 гр
Морква 3 шт
Цибуля 3 шт
Бринза 200 гр
Кріп 30 гр
Листя салату 30 гр
Оливкова олія
Сир 100 г
Сіль, спеції за смаком

Фаршировані гриби печериці з сиром, морквою і цибулею в духовці покроковий рецепт

1. Нарізаємо цибулю, моркву і відправляємо на сковорідку. Відокремлюємо у печериць підстави і капелюшки, підстави дрібно Нарізаємо, а капелюшки відкладаємо. Нарізані печериці відправляємо до смажитися овощам.

2. Нарізаємо кріп, петрушку, часник, додаємо бринзу, розбиваємо пару яєць і додаємо трохи оливкової олії, змішуємо з нашої засмажкою і ретельно перемешиваем.

3. Змащуємо маслом форму для запікання, начиняємо капелюшки печериць нашої начинкою, а зверху посипаємо тертим сиром, відправляємо в духовку при 180 градусах 15-20 хвилин. Смак непередаваний! Приємного апетиту і всіх обнял.

Відео рецепт 👇