Гречані котлети з грибами, картоплею, морквою та цибулею простий рецепт.
Інгредієнти
Гречка — 1 ст. у сухому вигляді
Цибуля ріпчаста — 1/2 шт
Морква — 1/2 шт
Картопля — 2 шт
Часник — 2 зубчики
Борошно — опціонально у мене кукурудзяна і трохи зеленої гречки
Шампіньйони — 3 шт
Гливи — 100гр
Спеції: паприка мелена копчена — 2 ч. л , коріандр, мускатний горіх, білий перець, уцхо-сунелі — 1 ч. л., перець чорний мелений та сіль за смаком
Гречані котлети з грибами, картоплею, морквою та цибулею покроковий рецепт
1. Гречку відварити остудити. Цибулю і гриби згасити. Моркву і картоплю натерти на дрібній тертці. В гречку додати цибулю і гриби, моркву і картоплю , спеції і перемешать.
2. Додайте борошно і вимішуйте масу, повинна вийти пружною, не липнути до рук, я додала 5 л. борошна. Можна приготувати на сковороді або запекти. Готово.
3. За бажанням можете обваляти в висівках як на відео або в інший панировке.
4. Я подавала з пюре зі шпинатом і песто з капусти кейл (кейл + замоченый кешью+ часник+ харчові неактивні дріжджі, сіль за смаком).
Відео рецепт 👇