Смажений курча тютюну на сковороді під пресом класичний домашній простий рецепт. Курча тютюну, готується на сковороді під пресом. Через брак спеціальної сковороди можна скористатися підручними засобами. Як я використовувала прес каструля з водою 😁, так теж піде. Я готувала тютюну грузинський 👌
Інгредієнти
курча – 1 шт (у мене був 800г)
3-4 зубчики часнику
сіль
перець горошком
Аджика -2-3 год/л
Насіння кінзи
рослинна олія і вершкове масло(30 г) для смаження
Зелень-асорті
Смажений курча тютюну на сковороді під пресом покроковий рецепт
1. Готуємо курчати. Миємо, розрізаємо грудку, або спину, розгортаємо. Злегка відбиваємо і надаємо плоску форму. Досить щедро натираємо часником, сіллю і приправами.
2. Викладаємо веутренней стороною на розігріту сковороду, накриваємо тарілкою і ставимо вантаж. Смажимо на досить сильному вогні 15-18 хвилин, перевертаємо. Нарізаємо дрібно зелень коли курча вже готовий, накриваємо зеленню 👌
3. Для картоплі: картопля розрізах, як показала на відео, приправимо за смаком, додаємо трішки сухарі і відправляємо в духовку. подаємо разом курча тютюну (або тапака) 🤤 це дуже смачно, спробуйте обов’язково, якщо ще не пробовали.