Смажений курча тютюну на сковороді під пресом

Смажений курча тютюну на сковороді під пресом класичний домашній простий рецепт. Курча тютюну, готується на сковороді під пресом. Через брак спеціальної сковороди можна скористатися підручними засобами. Як я використовувала прес каструля з водою 😁, так теж піде. Я готувала тютюну грузинський 👌

Інгредієнти

курча – 1 шт (у мене був 800г)
3-4 зубчики часнику
сіль
перець горошком
Аджика -2-3 год/л
Насіння кінзи
рослинна олія і вершкове масло(30 г) для смаження
Зелень-асорті

Смажений курча тютюну на сковороді під пресом покроковий рецепт

1. Готуємо курчати. Миємо, розрізаємо грудку, або спину, розгортаємо. Злегка відбиваємо і надаємо плоску форму. Досить щедро натираємо часником, сіллю і приправами.

2. Викладаємо веутренней стороною на розігріту сковороду, накриваємо тарілкою і ставимо вантаж. Смажимо на досить сильному вогні 15-18 хвилин, перевертаємо. Нарізаємо дрібно зелень коли курча вже готовий, накриваємо зеленню 👌

3. Для картоплі: картопля розрізах, як показала на відео, приправимо за смаком, додаємо трішки сухарі і відправляємо в духовку. подаємо разом курча тютюну (або тапака) 🤤 це дуже смачно, спробуйте обов’язково, якщо ще не пробовали.