Креветки з кольоровою капустою і морським коктейлем у вершках

Як смачно зробити Креветки з кольоровою капустою і морським коктейлем у вершках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. «Ні, ні, ні, я не буду це їсти! Креветки — відмінно, цибуля, часник, сир — відмінно, але ось це ось, ось, ось — це огидно! Це несмачно! Цвітна капуста — це жахливо! Я не знаю, як ти це можеш їсти. Я не буду це їсти!»
Капузотто — це різотто без рису, коли цвітна капуста перемелюється в блендері на невеликі шматочки начебто рисинок. Капузотто готувати приблизно хвилин тридцять. І тридцять хвилин я вислуховувала воплі скривдженої чайки про те, що я псую креветки, цибулю, масло, сир, що це неможливо буде їсти і навіщо я цим займаюся взагалі. Але я терпляче продовжувала свою чорну справу за марного перекладу морепродуктів.
«Мммм ти знаєш, це божественно!» — було сказано мені після першого шматочка. Якщо ви не любите цвітну капусту, то я йду до вас 😅

Інгредієнти

400 г цвітної капусти
400 г охолодженого морського коктейлю / креветок
Невелика цибулина
2-3 часточки часнику
Сіль, перець за смаком
Масло для смаження
100-150 г вершків
50 г твердого сиру

Креветки з кольоровою капустою і морським коктейлем у вершках покроковий рецепт

1. Цвітну капусту розділите на суцвіття, натріть на крупній тертці або подрібніть імпульсно блендером. Цибулю дрібно порежьте.
2. На середньому вогні підрум’яньте цибулю, додайте морепродукти, сіль, перець. Тушкуйте, помішуючи, хвилин 5.
3. Додайте подрібнену капусту, тушкуйте ще 5 хвилин. Потім додайте вершки і все готово, коли майже випарується вода. Додайте частину натертого сиру і перемішайте, частина додайте вже в тарелку.