Свиняча шия запечена в духовці з цибулею смачно

Ніжне і соковите м’ясо, яке ви будете готувати знову і знову. Свиняча шия запечена в духовці з цибулею смачно в рукаві простий рецепт.

Інгредієнти

1 кг свинячої шиї
Цибуля – 5-6 штук
Сіль – 1 ст. л.
Базилік – 1 ч. л.
Коріандр – 0,5 ч. л.
Прованські трави – 0,5 ч. л.
Чорний перець – 0,5 ч. л.
Спеції для шашлику – 0,5 ч. л.
Суха аджика – 1 ч. л.
0,5 ст. л цукру
Оцет 9 % – 70 мл
20 мл олії

Свиняча шия запечена в духовці з цибулею смачно покроковий рецепт

1. Нарізати великими шматочками свинячу шию. Додати 1 столову ложку солі і перемішати. У мисці змішати базилік, прованські трави, коріандр, чорний перець, суху аджику, спеції для шашлику. Суміш спецій додати до м’яса, перемешать.

2. Поставити в холодильник на ніч. 6 цибулин нарізати півкільцями Додати цукор, пом’яти руками. Додати оцет 9 % – 70 мл Залити водою, щоб покрився весь цибулю. Залишити маринуватися на 1 годину. Через 1 годину злити воду.

3. Пом’яти руками. До цибулі додати 20 мл рослинного масла. Підготувати рукав для запікання. Деко застелити пергаментним папером. На дно викласти цибулю. Зверху м’ясо в один слой.

4. Зробити отвори зубочисткою. Відправити в розігріту до 180° C на 70 хвилин. Час і температуру регулюйте виходячи зі своєї духовки. М’ясо готове. Приємного апетиту! Дякую за перегляд. Вдалого дня та чудового настрою!

Відео рецепт 👇