Макарони по флотськи з мясом індички на сковороді

Так готувала моя бабуся, Макарони по флотськи з м’ясом індички на сковороді простий рецепт. Дуже ніжно, можна і дітям з року.

Інгредієнти

Філе стегна індички (ін. м’ясо)
Цибулю
Моркву
Селера
Сир
Макарони

Макарони по флотськи з м’ясом індички на сковороді покроковий рецепт

1. М’ясо відварити до повної готовності, в бульйон можна додати цибулю, оселедців і моркву. Прокрутити м’ясо в м’ясорубці або пробити в блендері, бульйон не виливаємо. Варимо макарони аль денте (не переварюйте).

2. Цибулю, моркву і селеру нарізаємо дрібним кубиком, смажимо 5-7 хв. до м’якості (якщо зажарка підгорає додайте трохи води, вона випарується, овочі не підгорять). До засмажки додаємо м’ясо і бульйон 3-4 склянки, щоб було соковито, тушкуємо 5 мин.
3. Додаємо відварені макарони, вимикаємо вогонь, даємо настоятися кілька хвилин і подаємо посипавши сыром.

4. Поради: Якщо відразу їсти не будете з макаронами не перемішуйте, інакше вони вберуть в себе весь бульон.

Відео рецепт 👇