Локшина швидкого приготування з куркою, грибами і перцем

Її або люблять або ненавидять – локшина швидкого приготування. В дитинстві ми обожнювали її в сухом’ятку, це ж таке ласощі було мммм! При цьому всі ми робили це таємно, тому що батьки говорили що це шкідливо, буде гастрит, що це хімія і є таке не можна. Чи це Так? А ось і не все так погано! Страшного і катастрофічного в локшині швидкого приготування з точки зору складу нічого немає. Навіть в приправах які йдуть в комплекті«. Як зробити макарони швидкого приготування з куркою, грибами і перцем рецепт простий.
З точки зору поживної цінності звичайно не можна сказати, що це ідеальний сбалансированнвй продукт сам по собі і він звичайно не може бути основою раціону думаю це зрозуміло. Але за умови якщо ваш раціон в цілому збалансований, різноманітний і повноцінний, ви цілком можете дозволити собі іноді з’їсти і локшину швидкого приготування. Як завжди ключове – важлива міра! Ну а в такому варіанті як тут і з точки зору поживної цінності все виходить досить пристойно, тому раджу спробувати такий варіант.

Інгредієнти

курка 500гр
гриби 100гр
перець болгарський 1шт
локшина швидкого приготування 3 уп

Локшина швидкого приготування з куркою, грибами і перцем покроковий рецепт

1. Курку перець і гриби ріжемо брусочками, та власне неважливо як ви їх поріжете. Головне порізати і обсмажити на сковороді до готовності – спочатку гриби і перець, потім курку і хвилин 10 і все готово, курка смажиться быстро.
2. Далі заварюємо локшину (думаю всі знають як це зробити, а хто не знає на упаковці інструкція є).
3. І локшину коли вона стане досить м’якою перекладаємо без рідини в сковорідку, обсмажуємо, додаємо трохи соєвого соусу і готово. Чудовий варіант аля азіатське блюдо.