Як запекти курку в тандирі цілком простий рецепт, скільки часу готувати. Робили вчора, тандырно-мангальні вихідні тривають! Все дуже просто! У кого немає тандира, смажте на мангалі на решітці, тільки перевертайте частіше, чим і хороший тандир – один раз опустив у нього м’ясо і забув на час, все смажиться рівномірно з усіх боків, не потрібно стояти крутити і нічого не горить!
Інгредієнти
Тушку курки
Приправи використовуйте будь-які, на свій смак. У мене це все сухе, в пакетиках, щоб не горіло): сухий часник, копчена паприка, гострий мелений перець, чорний перець, сіль.
Як запекти курку в тандирі цілком, скільки часу готувати покроковий рецепт
1. Тушку курки миємо, розрізаємо по грудці, робимо такого а-ля «курча табака». Приправи використовуйте будь-які, на свій вкус.
2. Замаринували зранку, ввечері прогріли тандир і на сковороді-ялинці» смажили рівно 38 хвилин (ну не знаю чому, вистачило б і 35🤣)!
3. Курка вийшла соковита, з хрусткою скоринкою, та зі своєю зеленушкой і овочами, так з вином/шампанським ммм…😋