Веганські пельмені з грибами

Веганські пельмені з грибами простий рецепт.

Інгредієнти

400 гр. борошна
1 ч. л. солі
1/2 ч. л. куркуми
1,5 склянки холодної води
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
400 гр. грибів
3/4 склянки овочевого бульйону
1 ст. л. борошна
1 стакан соєвого або вівсяних вершків
2 ст. л. нарізаної петрушки

Веганські пельмені з грибами покроковий рецепт

1. Змішайте в кухонному комбайні борошно, сіль, куркуму і воду. Вийде тісто для пельменів. Кількість води можна регулювати. З тіста сформуйте кулю, накрийте його рушником і залиште в холодильнику на 1 годину. В цей час робимо начинку.
2. Розігрійте масло в каструлі, додайте нарізаний часник і готуйте 2 хвилини. Потім додайте нарізані гриби і тушкуйте ще приблизно 15-20 хвилин. Влийте бульйон і варіть, поки він повністю не випарується. Додайте борошно, вершки і петрушку і тушкуйте, поки суміш не стане достатньо густой.
3. Посоліть і поперчіть. Розкачайте тісто до товщини близько 2-3 міліметрів. За допомогою склянки вирізати з тіста кружки. Кожен 2 гурток наповніть 1 ч. л. начинки з грибів і зверху накрийте вільним кружком.
4. Зліпіть краю пельменів з допомогою виделки. Готові пельмені відварити в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Насолоджуйтесь!