Клафуті з помідорами чері та моцарелою

Як смачно зробити Клафуті з помідорами чері та моцарелою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

400 г помідорів чері
2 гілочки розмарину
4 гілочки чебрецю
200 г моцарели
50 г пармезану
6 яєць
400 мл молока (1,5% жирності)
100 г борошна пшеничного
сіль, перець
1 жменя рукколи
масло для форми

Клафуті з помідорами чері та моцарелою покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть вершковим маслом сковороду. Вимийте, очистіть і розріжте навпіл або на чотири частини помідори. Зелень промийте, обсушіть і нарежьте.
2. Наріжте моцарелу кубиками. Натріть пармезан. Збийте яйця до пишноти. ⠀ Змішайте молоко з борошном і пармезаном, приправити суміш сіллю і перцем, вилийте в сковороду і розкладіть зверху помидоры.
3. Посипте зеленню і розподіліть між ними моцарелу. Помістіть клафуті в духовку, запікайте клафуті до золотисто-коричневого кольору, близько 35 хвилин. Промийте та відсортуйте рукколу. Подавайте клафуті, посипавши рукколой.