Фарширована курка в духовці цілком

Як смачно зробити Фарширована курка в духовці цілком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дістаєте з духовки курочку, ставите на стіл, берете великий ніж і ріжете як ковбасу. Гості в шоці, як це ? З кістками порізала ? Аа немає, скелета то в курки немає. Я його дуже акуратно вирізала. Насправді дістати скелет з курки не дуже складно.
Найголовніше маленьким і дуже гострим ножем відокремити в місці куприка. Там немає м’яса і пошкодити шкіру легко, а нам це не потрібно. В районі грудки вона взагалі відокремлюється дуже легко. Просуньте туди руку і побачите, що скелет легко піддається. Саму ж м’якоть можна нашпигувати за смаком. І ви охренеете скільки багато начинки можна покласти у двокілограмову курку.

Інгредієнти

дивіться нижче

Фарширована курка в духовці цілком покроковий рецепт

1. Начинку потрібно класти злегка приготовлену. Зовсім трохи. Я злегка обсмажила цибуля порей нарізана великими кільцями додала промитий рис і обсмажила його до напівпрозорого стану на дуже маленькому вогні. Залила водою, посолила, додала апельсиновий сік, трохи чорного перцю, сушеного часнику. Води рівно стільки, щоб він закрив рис на пару мл.
2. Як тільки він вбере воду вимикайте. Пробуйте ще раз. Рис сирої, але вже не кам’яний, його можна розкусити. Нормально солі, смак цитруса легкий і приємний. Курку натерти всередині і зовні достатньою кількістю солі, наповнити начинкою і зашить.
3. Зовні можна натерти сушеним часником. Випікати 20 хвилин при температурі 200 ° 20 хвилин, далі накрити фольгою і готувати на 180° 40 хвилин. По закінченні часу я змастила курку сумішшю меду і соєвого соусу і випікала ще 30 хвилин без фольги. Якщо якесь місце підсмажується сильніше прикрийте шматочком фольги.

4. Режим в духовці був верх/низ. На курку вагою 2 кг на начинку використала 200 гр рису, половину великого цибулі порею, половинку апельсина. На смак і колір самі розумієте. Тим хто любить більш класичний варіант в їжі можна не додавати апельсин 😁