Запечена курка з картоплею і помідором в духовці у фользі

Смачно і швидко! Найсмачніший рецепт курки з картоплею! Як зробити смачну запечену курку з картоплею і помідором в духовці у фользі з скоринкою на деко простий рецепт домашній.

Інгредієнти

8 курячих стегенець.
1 столова ложка томатної пасти
1 столова ложка оливкової олії
1/2 чайної ложки чорного перцю
1 чайна ложка солі
Коріандр,
Куркума або курячі спеції
1/2 чайної ложки червоного перцю
100 мл води
1 зубчик часнику
4 картоплини
1/2 чайної ложки чорного перцю
1/2 чайної ложки солі
1/2 чайної ложки червоного перцю
3 столові ложки рослинної олії
1 помідор

Запечена курка з картоплею і помідором в духовці у фользі покроковий рецепт

1. 8 курячих гомілок промити, обсушити і зробити надрізи. У мисці змішати томатну пасту, оливкова олія, сіль, чорний перець, коріандр, куркуму, спеції для курки, 1 зубчик часнику і 100 мл воды.

2. Дати постояти 15 хвилин. Нарізати 2 – 4 картоплини. Додати сіль, чорний перець, червоний перець, рослинне масло. Нарізати 1 помідор Форму змастити маслом. Викласти гомілки, картоплю, зверху помидор.

3. Змастити соусом, що залишився. Накрити пергаментним папером і вологою фольгой.

4. Випікати 40-45 хвилин при 200°С. Прибрати папір і фольгу і готувати ще 15 минут.

Відео рецепт 👇