Куряча грудка в томатному соусі з булгуром

Куряча грудка в томатному соусі з булгуром простий рецепт.

Інгредієнти

куряча грудка 400гр;
олія соняшникова;
масло вершкове 1ст.л;
томатна паста 1ст.л;
каррі/паприка/мускатний горіх/шафран/сіль/перець;
вода 250мл.

БУЛГУР.
дрібна вермішель 0.5 ст;
булгур 1ст;
сіль за смаком.
вершкове масло 1ст.л;
вода гаряча 2ст;
оливкову олію.

Куряча грудка в томатному соусі з булгуром покроковий рецепт

1. Курячу грудку ріжемо на шматочки і обсмажуємо. Додаємо вершкове олію, пасту і розмішуємо. Додаємо спеції, воду і варимо до готовності на середньому огне.
2. БУЛГУР.
Булгур добре промити. У сковороді розтопити вершкове масло. До маслу відправити вермешель і трохи оливкової олії. Вермішель обсмажити до золотистого кольору. Додати булгур і трохи обжарить.
3. Завдяки обжарке булгур придбає легкий горіховий присмак. Потім залити кип’яченою водою, додати сіль/паприку/каррі. Накрити посуд кришкою і залишити на середньому вогні до готовності (15-20хв).