Мясо з чорносливом тушкувати на сковороді

Як смачно зробити М’ясо з чорносливом тушкувати на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ніжне м’ясо виходить дуже люблю філе стегна індички, на смак дуже схоже на яловичину, тільки жиру 5 разів менше і готується швидше 😀, ви можете взяти і яловичину, вийде так само смачно 🤤. Гарнір підійде абсолютно будь: гречка, рис, макарони. У мене птитим 😀.

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 79/7.5/2.4/7.6

М’ясо -500 гр (у мене філе стегна індички)
Лук -1 шт (227 гр)
Морква -1 шт (180 Гр)
Чорнослив -100 гр
Вода -400 мл
Борошно рисова ц/з – 15 гр
Олія оливкова -3 гр
Сіль, перець, розмарин

М’ясо з чорносливом тушкувати на сковороді покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати на середні шматочки і обваляти в борошні. Обсмажуємо на олії до рум’яного кольору з усіх сторон.
2. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву на брусочки і додаємо до мясу.

3. Зверху кладемо чорнослив, солимо й додаємо гілочку розмарину, заливаємо водою їм тушкуємо під кришкою до готовності м’яса, 30 хв, якщо яловичина – 2 часа.