Ростбіф з яловичини в духовці

Як зробити Ростбіф з яловичини в духовці рецепт простий. Я не любила яловичину, поки одного разу не приготувала її за цим рецептом! Зазвичай ростбіф подають в ресторанах на брускеттах або в салатах, але також це може бути вашим гарячою стравою. Обов’язково приготуйте, можливо, ви додасте цей рецепт на свій новорічний стіл!

Інгредієнти

🕑 Час приготування: 1ч
⚖️ КБЖУ на 100г: 219-18-16-1
🍽 Порції: 4 персони

Інгредієнти:
✔️Вирізка яловичини 600г (можна також взяти лопатку або тазостегновий відруб, але вирізка найсмачніша)
✔️Гірчиця діжонська 35г
✔️Вершкове топлене масло 10г
✔️Перець чорний, сіль, сухі чебрець і розмарин
✔️Свіжі чебрець і розмарин

Ростбіф з яловичини в духовці покроковий рецепт

1. З яловичини зрізати всі зайві жилки, плівки. Поперчити, посипати чебрецем і розмарином. Змастити гірчицею і прибрати в холодильник на >30мин.

2. Розтопити вершкове масло, покласти гілочки чебрецю і розмарину, додати м’ясо. Обсмажити на великому вогні з кожного боку по минутке.

3. Покласти у фольгу, посолити, загорнути. Прибрати в розігріту духовку при 160° на ~40хв. Смачний ситний готовий ростбіф!

Відео рецепт 👇