Курячі гомілки у фритюрі з соусом

Як смачно зробити Курячі гомілки у фритюрі з соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Гомілки 1 пачка
Арахіс смажений 50 гр,
лайм 1 шт,
кінза 3 гілочки,
імбир 15 гр,
часник 2 зубчики,
рослинна олія 20 мл,
цукор 2 ст. л,
соус світ Чилі 50 гр,
соєвий соус 100 мл,
крохмаль 100 грю,
олія для фритюру 0.5 л.

Курячі гомілки у фритюрі з соусом покроковий рецепт

1. Гомілки відварюємо в підсоленій воді 10 хвилин. Імбир і часник обсмажуємо на сковороді 2 хв, потім додаємо цукор, соус світ чилі, соєвий соус, сік 1/2 лайма.

2. Выпариваем до консистенції карамелі. Відварені гомілки паніруємо у крохмалі і смажимо у фритюрі до скоринки приблизно хвилин 10. Потім перекладаємо на сковороду до соусу і глазируем.

3. Викладаємо на тарілку, посипаємо подрібненим арахісом, кінзою і цедрою лайма.
Всім смачним 😁

Відео рецепт 👇