Мясний рулет з телятини в духовці

Як смачно зробити М’ясний рулет з телятини в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔪Лопатка телятина 1,5 кг
🔪Сало 100 гр
🔪Сіль
🔪Чорний перець
🔪Гірчиця гостра 1 ст. л
🔪Часник 🧄 3 зуб
🔪Коріандр мелений 1 ч. л
🔪Рослинна олія 1 ст. л

М’ясний рулет з телятини в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо нарізаємо плоскими шматками, і відбиваємо під харчовою плівкою до рівномірної товщини. ️Готові шматки викладаємо одним шаром, краї трохи в нахлест, щоб вийшло одним куском.

2. Якщо частина м’яса дозволяє розрізати гармошку одним шматком, буде зручніше ️Натираємо спеціями, викладаємо тонко нарізане сало і загортаємо в рулет, обмотуємо кулінарним шпагатом. У такому відео можна залишити на годину. ️

3. Обсмажуємо шматок з кожного боку по 2 хвилини, щоб запечатати соки всередині і надати м’ясу аромат. ️Загортаємо в Рулет пергамент з фольгою і випікаємо в духовці 2,5 години при 180°. ️Ставимо рулет під прес на 1 годину. ️М’ясо смачне як гаряче так і холодное.

Відео рецепт 👇