Як смажити печінку яловичу з цибулею на сковороді

Як смажити печінку яловичу з цибулею на сковороді простий рецепт. ПРОСТО, СМАЧНО І ШВИДКО!

Інгредієнти

Яловича печінка – 600 р
Цибуля – 2 шт
Сметана – 3 столові ложки
Сіль – 1,5 ч. л.
Чорний перець – 0,5 ч. л.
Масло – для смаження ( у мене масло ДХІ)

Як смажити печінку яловичу з цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Яловичу печінку промити і почистити від плівок. Нарізати на брусочки. Ви можете нарізати на квадратики. Цибулю обсмажити на олії. У масло ДХІ, можна смажити на будь-якому масле.

2. Смажити цибулю до прозорості. Додати печінку. Готувати хвилин 5-7 хвилин. Печінка не слід смажити довго. Сіль – 1,5 ч. л., чорний перець – 0,5 ч. л. 3 столові ложки сметани

3. Готувати ще 2-3 хвилини Як же це смачно. А головне – дуже корисно Підписуйтесь, щоб не пропустити новий рецепт. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇