Мясо Бефстроганов з яловичини на сковороді з вершками

Як зробити смачне М’ясо Бефстроганов з яловичини на сковороді з вершками рецепт простий. Цим рецептом ви переплюнете будь-ресторанний бефстроганов, це я вам відповідаю 😎 саме легкі нотки цедри і петрушки дають ульотний результат , не в якому разі не ігноруйте ці інгредієнти.

Інгредієнти

Кбжу на 100 г: 143/ 9.6/9.6/3.9

Яловича вирізка – 400 р
Вершки 20% – 200 мл
Цедра одного лимона
Борошно рисова ц/з – 3 р
Цибулина – 1 шт
Петрушка
Лавровий лист
сіль, перець,
Оливкова олія- 4 г

М’ясо Бефстроганов з яловичини на сковороді з вершками покроковий рецепт

1. Наріжте шматочки вирізки тоненько і досить дрібно. Для цієї страви і такого швидкого обсмажування потрібна саме вирізка. Наріжте, посоліть, поперчіть, додайте борошна на м’ясо і перемішайте. Розігріваємо сковороду, наливаємо туди рослинне масло. Смажимо м’ясо в два етапи , щоб не виділився сік і воно не стало вариться.
2. Смажимо 3-5 хвилин. Викладаємо м’ясо зі сковороди в окрему миску. Далі в сковороду завантажуємо цибулю і обсмажуємо до рум’яного кольору вже на середньому вогні. Як цибуля посмажився – заливаємо вершки і выпариваем, щоб соус загус. Додати лавровий лист. Солимо і перчимо сам соус, щоб він не був пресным.
3. Коли соус загус, кладемо терту цедру лимона (тільки жовту частину, біла буде гірчити, її не знімайте). І вимикаємо вогонь, завантажуємо м’ясо назад в соус, перемішуємо і все ) До цієї страви добре підійде пюре, зверху м’ясо з соусом ,зверху щіпку цедри, чорного перцю і рубаною петрушки.